Dodela tv nagrada Emmy zakazana je za 17. septembar, ali iskusna glumica Sharon Stone već sada koristi priliku da što bolje predstavli svoj novi projekat, seriju Mosaic na Deadline's Contenders manifestaciji. 

U DGA Theater-u u Holivudu, Sharon (60) koja sa godinama izgleda sve bolje i bolje, opredelila se za crno-beli look koji je naišao na sjajne reakcije modne publike. Asimetrični kombinezon sa jednom bretelom "podeljen" je po kosini na levi beli deo i desni koji je crne boje.

Sama kreacija prati liniju tela, dok široke pantalone daju retro šmek 70-ih godina. 

Zanimljivo, fanki komad je nadograđen, ne luksuznom obućom, nego pristupačnim Zara sandalama sa cvetnim detaljima zelene i nebesko plave boje. Još jedan dokaz da je za odličan izgled samo potrebna istančana veština kombinovanja efektne garderobe i zanimljivih detalja što nam je Stone objasnila! 

I u beauty domenu, zvezda filma Basic Instinct je demonstrirala svoju brilijantnost - pixie frizurica, nude make-up tonovi i zavodljivi osmeh, u kombinaciji sa monohromatskim izdanjem su bili pravi pogodak. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/