Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Ceo svet samo o njoj priča: Beyonce priredila nezaboravan nastup na Coachelli i ušla u istoriji

Ceo svet samo o njoj priča: Beyonce priredila nezaboravan nastup na Coachelli i ušla u istoriji

foto: Profimedia

16. 04. 2018.

Beyonce, možda i najveća muzička diva današnjice nastupila je na popularnom festivalu Coachella koji se održava u Kaliforniji, od 13. do 22. aprila.

Queen Bey koja odavno pomera granice u okviru šoubiznisa, pitala je na početku nestrpljivu publiku "Coachella, da li ste spremni?!", a zatim demonstrirala zašto je danas svi smatraju za najvećeg performera na svetu.

Ovim nastupom Bey je postala prva Afroamerikanka koja je otvorila muzički festival u gradu Indio, koji su fanovi u čast rnb kraljice nazvali "Beychella".

Iako su za headlinere najavljeni i Eminem i Weeknd, najveću pažnju izazvala je Beyonce koja je na startu nezaboravnog nastupa u kom je sve prštalo od energije i moćne koreografije otpevala poznatu (žensku) himnu "Who run the World (Girls)".

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 15, 2018 at 9:31am PDT

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on Apr 15, 2018 at 12:25am PDT

 

Pored muzike, Bey je mamila poglede i sjajnim kostimima koje je za divu uradio dizajner Olivier Rousteing, ispred Balmaina.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 14, 2018 at 11:17pm PDT

Tokom nastupa koji je trajao dva sata, Beyonce je otpevala svoje najveće hitove, zatim duet sa Jay Zijem "Deja vu" i tri možda najveća hita svoje bivše grupe Destiny's Child  - Say my name, Solider i Lose my breath, koje su sa njom na bini otpevale njene bivše koleginice Kelly Rowland i Michelle Williams.   

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 15, 2018 at 12:49am PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 15, 2018 at 9:22am PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 15, 2018 at 9:31am PDT

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on Apr 15, 2018 at 1:30am PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE