Queen Bey koja odavno pomera granice u okviru šoubiznisa, pitala je na početku nestrpljivu publiku "Coachella, da li ste spremni?!", a zatim demonstrirala zašto je danas svi smatraju za najvećeg performera na svetu.

Ovim nastupom Bey je postala prva Afroamerikanka koja je otvorila muzički festival u gradu Indio, koji su fanovi u čast rnb kraljice nazvali "Beychella".

Iako su za headlinere najavljeni i Eminem i Weeknd, najveću pažnju izazvala je Beyonce koja je na startu nezaboravnog nastupa u kom je sve prštalo od energije i moćne koreografije otpevala poznatu (žensku) himnu "Who run the World (Girls)".

Pored muzike, Bey je mamila poglede i sjajnim kostimima koje je za divu uradio dizajner Olivier Rousteing, ispred Balmaina.

Tokom nastupa koji je trajao dva sata, Beyonce je otpevala svoje najveće hitove, zatim duet sa Jay Zijem "Deja vu" i tri možda najveća hita svoje bivše grupe Destiny's Child  - Say my name, Solider i Lose my breath, koje su sa njom na bini otpevale njene bivše koleginice Kelly Rowland i Michelle Williams.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/