Ne zalazimo previše u (ne) ukus javnih ličnosti, ali ukoliko neko poput Rihanne, uporno pravi grešku za greškom te ređa jedan upečatljiv niz stilskih promašaja, zaista ne možemo da ostanemo ravnodušni. Pop diva jeste jedna od onih retkih žena koje sa stavom mogu poneti ono što bi retko kome dobre stajalo, a na njima izgleda fantastično.

I za to smo joj u nekoliko navrata odali priznanje (kao i brojni svetski mediji) ali po svoj prilici Rihanna je ovo divljenje modnih medija shvatila suviše konkretno, te verovatno smatra da bukvalno sada može da ponese sve, i da će na njoj to izgledati sjajno.

To ne može niko, da se razumemo.

Naročito ne ukoliko na sebe samo nabacite par komada garderobe iz svoje sportske kolekcije i uparite ih štiklama, zlatnim narukvicama, pustite kosu i stavite kačket?

Pritom, komplet iz njene Fenty x Puma kolekcije, koji je Rihanna izabrala da demonstrira na svom Instagram nalogu, sam po sebi već poseduje dovoljan broj nespojivosti, te u paru sa aksesoarima kojima je pevačica nadogradila outfit, izgleda preterano.

I to preterano loše.

Crne sportske helanke sa belom linijom sa strane, te znakom brenda na liniji, mogle bi proći sasvim ok da ova linija nije široka i da pored znaka Pume tu ne postoji još čitav niz detalja. Ipak, najlošiji utisak je onaj koji se nalazi na zadnjoj strani helanki, koje su čitavom dužinom upertlane - sa sve vidljivim prorezima naravno.

Oversized dukserica koja dolazi u kompletu i ostavlja pretpostavlajmo željeni hip-hop utisak, celinu čini previše napadnom, dok aksesaori u vidu belih štikli, zlatnih narukvica i crnog kačketa u kompletu odaju utisak čistog neukusa.

Svi greše, ali Rihanna kao da se ovaj put svojski potrudila da u tome briljira!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/