Ako postoje dve osobe čiji stil se u potpunosti razlikuje, i predstavlja antitezu senzibiliteta druge osobe, to su onda Beyonce i Kate Middleton.

Prva je rnb kraljica, supruga Jay Z-a, neko ko voli da upari trenerku sa štiklama i bomberkom, nadogradivši sve kačketom, cirkonima i neon lakom. Druga je britanska vojvotkinja, smerna i odana konzervativnim krojevima koji često podrazumevaju klasiku koja vrlo jednolična i očekivana.

Ipak, ove dve dame imaju i nešto zajedničko.

Naime, obe su fan engleskog brenda Temperley London. Dok smo Kate viđali u bezbroj prilika kako nosi modele ove kuće, Beyonce je relativno skoro počela da promoviše jedan od najpopularnijih brendova na tlu Britanije.

Samo pre nekoliko dana diva je na socijalnim mrežama podelila nekoliko slika na kojima je pozirala u prozirnoj beloj haljini sa zvezdicama, nazvanu simbolično Starling. Haljina vrlo ženstvenog kroja sa dugačkim rukavima i potpuno zatvorenog dekoltea ima blago zvonastu suknju do malo ispod kolena koju dodatno šire u kroju ubačene razigrane falte.

Beličastu haljinu queen Bey nadogradila je metalik lancima i nanizanim narukvicama, belom pvc torbom i visećim minđušama, dok se u predelu obuće opredelila za providne cipele na tufne s otvorenim prstima.

Kosa je bila polupodignuta u rep, sa ostatkom koji je pušten da pada, a u beauty segmentu preovlađivao je taman ruž u boji trule višnje.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/