Madame Macron sigurnim koracima postaje nova ikona stila i sinonim za visoku eleganciju koju najčešće oblikuje luksuznim komadima modne kuće Louis Vuitton. Skoro bez izuzetka, bivša učiteljica bira veoma jednostavne krojeve, jednobojne kreacije i neguje na svoj način taj omamljujući francuski šik koji podrazumeva dozu nonšalantnosti u odevnim izborima.

Taj modni princip prmenjuje i u svečanijim prilikama, kao što je bila večera sa luksemburškim kraljevskim parom. 

Prva dama Francuske izabrala je Louis Vuitton belu haljinu, dugih rukava koja lagano prati liniju tela i blago se širi od struka.

Dugi rukavi i "V" izrez daju jedan otmen ton, ali na vratnom delu i ramenima nalazi se stilizovani "oklop" načinjen od krupnih šljokica. Svetlucavi detalj oplemenio je jednostavnu haljinu i doprineo da harizmatična plavuša izgleda kao filmska diva. 

Sigurna u ono što radi, prva dama Francuske je bila skroz opuštena i sa nezaobilaznim osmehom toliko zračila da je u senku stavila ne samo 24 godina mlađeg supruga, već i ostale zvanice. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/