U pitanju je venčanje princa Christiana od Hanovera (sina Ernesta Augusta, princa od Hanovera, i bivšeg supruga monačke princeze Caroline) i Alessandre de Osme (advokata i bivšeg modela) koji su se venčali na prelepoj ceremoniji koja je održana u Peruu.

Christian (32) i Osma (25) upoznali su se još pre 13 godina, prilikom prinčeve posete Peruu, kada mu je Alessandra bila dodeljena u svojstvu vodiča. Ipak, ovaj par tek je počeo da se zabavlja pre nekoliko godina, prenosi magazin Hola. 

Prvo zvanično pojavljivanje kao par, Alessandra i Christian su imali 2011. godine, da bi se verili u aprilu prošle godine. Peruanska ceremonija bila je drugo venčanje para koji je prvo "uzimam" izgovorio još u novembru na opštinskom venčanju u Londonu. 

Crkveno venčanje održano je u crkvi San Pedro, baroknom zdanju iz 17. veka u južnom delu peruanske prestonice Lima. Ulice oko crkve bile su zatvorene za saobraćaj.

Mlada je na venčanju ponela haljinu Jorge Vazqueza, zatvorenog dekoltea raskošne čipke s dugom balskom suknjom koja je takođe bila prekrivena čipkom. Dugačak veo pridržavala je tijara koju je pre nje nosila princeza Carolina od Monaka i koja pripada porodici već nekoliko decenija.

Samom venčanju prisustvovali su pored članova Hanover porodice i glam zvanice na čelu sa Kate Moss koja se pojavila u društvu dečka, grofa Nikolai Von Bismarcka, sa kojim je u vezi već dve godine. Članovi britanske kraljevske porodice takođe su bili prisutni. Njih je predvodio sestrinski tandem - princeze Eugenia i Beatrice.

Kako prenose strani mediji, venčanje je trajalo puna tri dana. Pre crkvenog venčanja, goste je par dočekao u četvrtak na koktelu u restoranu Astrid y Gaston, a sama žurka venčanja upriličena je u subotu u spektakularnom Museo de Osma, koji pripada porodici mlade.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/