Moda devedesetih, kao glavna inspiracija velikog broja kreatora poslednjih sezona je polako sa modnih pista našla svoje utočište i na ulicama velikih metropola. Dizajneri su tokom proteklih sezona uradili svoj posao i sada su na red došle slavne ličnosti i IT devojke, kao i njihovo viđenje novog modnog vajba devedesetih. 

Ovaj trend, bar u domenu off duty stila među prvima su prigrlile manekenke, ali i glumice.

Australiska filmska zvezda Margot Robbie nam je pokazala jedno fantastično casual izdanje prilikom izlaska u provod s prijateljima. 

Za noćni provod, lepotica je izabrala dva basic komada, koja svi imamo u ormaru, samo što ih je kombinovala na malo drugačiji način od očekivanog. Naime, belu, basic Wardrobe.NYC košulju Margot je prebacila (ne uvukla, što bismo možda očekivali!) preko suknje, pustivši košulju da slobodno pada. 

Neobavezni šik u kombinaciji sa sportskom eleganciom je pojačan i crnim aksesoarima - statment sandalama koje su maksimalno izdužile njenu sjajnu figuru, kao i jednostavnom crnom tašnom koju je prebacila preko ramena. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/