Iako je na pragu sedme decenije, zavodljiva glumica Sharon Stone nikad nije izgledala bolje!

Tome sigurno doprinosi činjenica da je već uveliko apsolvirala odevne kombinacije koje joj najbolje pristaju, kao i to da njenom moćnom izgledu sigurno doprinosi samopouzdanje koje je izgradila tokom godina. 

Maestralna u svakom pogledu, glumica je briljirala u jednoj casual opciji prilikom dolaska sa putovanja na aerodrom u Los Anđeles i moramo da konstatujemo da baš kao i njena koleginica Susan Sarandon - Glumica demonstrirala kako i u osmoj deceniji žena može da izgleda KUL, i Sharon sa godinama izgleda sve bolje!

Zvezda filma Basic Instinct opredelila se za udobnu kombinaciju idealnu za putovanje - bele farmerice Sharon je uparila svetloplavom končanom rolkom. Jednostavne, ali veoma efektne komade glumica je nadogradila crno-belim Adidas patikama i tašnom na čijim je ručkama vezala šarenu maramu.

Ovaj šik aksesoar celom izgledu dao je notu sportske elegancije, dok je sama Sharon "lenonkama" oker rama dala završnu stilsku reč u smislu da nešto što se smatra "mladalačkim" detaljem ipak originalnije pristaje starijim damama. 

Kratka, neobavezna kosa i osmeh jasno su pokazivali koliko gospođa Stone uživa u životu i da je apsolutno fantastična. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Sharon Stone:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/