Ova 22-godišnja devojka istakla se na samom startu karijere svojom specifičnom lepotom i figurom koja je mnoge podsetila na slavu "bandu" supermodela iz 90-ih koja je nosila najjače modne kampanje u istoriji. Gigi je poput njih krasila rasnija telesna građa koja nije već odavno trend u svetu modelinga.

Ipak, uz pomoć jakog porodičnog pedigrea, raskošne zlatkaste kose i tog seksepila koji je pokrenuo i X faktor, Gigi je učinila da na tren zaborave svi na Kendall i odaberu baš nju za kampanje svojih kuća. Sarađivala je sa skoro svim dizajnerima, radila na Nedeljama mode u Njujorku, Milanu, Parizu i pokrenula saradnju sa Tommy Hilfigerom.

U međuvremenu, nekoliko puta je morala da se opravdava kritičarima i određenim ljudima koji su je nazivali "debelom" za takvu vrstu posla. I iako smo mislili da će Gigi pokazati da je jaka i da je takvi pritisci ne pogađaju u meri da se podvrgne nekoj dijeti, to se ipak nije desilo.

Gigi je tako upala u zamku koja je vrlo alarmantna kako zbog njenog zdravlja, tako i zbog velikog uticaja koji ima na mlade devojke.

Naime, u utorak paparaci su uslikali manekenku kako u fantastičnom izdanju napušta svoj hotel i odlazi na Fashion Week u Parizu. U midi, Fendi haljini dugih rukava i izreza spuštenog na ramenima, Gigi bi izgledala šik i veoma elegantno da nije pokazala kako je drastično smršala.

Iako je sve u njenoj kombinaciji bilo na svom mestu - od belih kaubojki, preko kose tretirane u stilu starog Holivuda i modernih naočara, njena premršava pojava koja bukvalno iščezava pred našim očima je bila predmet brige njenih obožavalaca i izazvala niz zabrinutih komentara na društvenim mrežama.

Sa razlogom, složićete se.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Gigi Hadid: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/