Kada malo bolje razmislimo, Victoria Beckham i izgleda kao neko ko živi po određenim pravila, kako u privatnoj, tako i u profesionalnoj sferi života. Možda je za takvo mišljenje, kriv njen bossy look koji po difoltu asocira na organizovanu, odlučnu i vrlo ozbiljnu damu, ali Vicky iako kul, definitivno smatra da je kul da se poštuju neka pravila. Ako nas razumete?

To nam je dokazala pre nekoliko dana, kada je na adrese stilista, bajera i urednika poslala pozivnicu za svoju londonsku prezentaciju najnovijee kolekcije iz linije Victoria by Victoria Beckham, zakazane za aktuelni LFW. 

Mesto: elegantan privatni klub Mark's Club u Mayfair distiktu, koji najviše liči na njujorški Upper East Side, ali sa dosta britanskog akcenta i poslepodnevnih tea susreta.

Dress code: Bez iscepanog jeansa i patika! Na njenom sajtu otkrivena je tada i dodatna zabrana koja je uključivala svetao jeans, sportsku odeću, kaubojke, helanke i obične t-shirt majice.

Zanimljivo je da je kompletna kolekcija Victoria obuhvatila ogroman broj modela jeansa: super uzane zvoncare, klasičan jeans sa pesak bojom po sredini, mommy jeans. Najomiljeniji par? Onaj malo kraćih nogavica, svetlijeg teksasa sa iscepanim prošaranim detaljima.

"Svaki model ima taj wild wild west vajb, kao da je osmišljen za moderne kaubojke", izjavila je Vicky otkrivši kako retko kad pere jeans, jer preferira taj "iznošen" izgled, kao i da ga ne sklapa već ga dri okačenog na ofinger, ne bi li mu forma bila kao na startu kupovine.

Da, da. Vicky možda ispisuje nova londonska modna pravila, ali je i dalje Posh Spice.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/