Princ Harry i njegova verenica Meghan započeli su zvaničnu posetu Škotskoj, tokom koje danas borave u Edinburgu, prenosi Stil. Tim povodom stotine poštovalaca kraljevske porodice okupilo se kod zamka Edinburg da pozdravi buduće mladence, uprkos hladnom vremenu.

Kao i uvek, gde god i kojim god povodom da se pojave, pripadnice lepšeg pola jedva su čekale da vide modni odabir lepe Amerikanke.

Želeći da ispoštuje škotsku tradiciju, Meghan je nosila dugački Burberry kaput kariranog dezena, karakterističnog za ovaj deo kraljevstva.

Ispod kaputa su se nazirale do zemlje dugačke nogavice pantalona širokog kroja, koje je iskombinovala sa visokim tankim štiklama. Od aksesoara je imala malu zelenu tašnu škotskog brenda Strathberry koja se pokazala omiljenim detaljem buduće princeze.

Nasmejana Meghan družila se sa okupljenima i rukovala sa pojedinim srećnicima koji su joj poklanjali cveće i mahali britanskim zastavicama sa njenim i likom njenog verenika. Međutim, jedan susret se izdvojio od svih ostalih, a u pitanju je poni Kruahan, maskota škotskog Kraljevskog puka.

Zanimljivo je da i poni, u skladu sa tradicijom, bio "obučen" u gotovo identičan karirani "kaput" kao i Meghan.

Možda je baš to saznanje izazvalo smeh između verenika kada su pomazili maskotu.