Revija kreatora Ralpha Laurena održana je juče u Njujorku sa velikim brojem poznatih u prvom redu koji su ispratili rad američkog modnog velikana.

Među mogobrojnim posetiocima, videli smo glumice Hilary Swank i Katie Holmes, zatim IT devojku Oliviju Palermo, ali i manekenku Rosie Huntington-Whiteley koja je mamila poglede vrlo futurističnom kombinacijom koja je u potpunosti zasenila sve ostale. 

Njen samouveren dolazak na reviju su zabeležili paparaci, a harizmatična Britanka sigurnog hoda opet je dokazala kako u sferi off-duty stila briljira! 

Jedan vrlo efektan look inspirisan kultnim filmom Matrix iznela je najviše atraktivna crna kožna, uzana jakna naglašenog ovalnog dekoltea sa rajsfešlusom koju je Rosie uparila sa jednostavnim, takođe crnim pantalonama na ivicu, dok je crno-belim salonkama dala elegantnu notu ovom vrlo moćnom izgledu.

Ovako sveden, a efektan izgled, priznajemo skoro nismo videli! 

Rosie je nastavila da briljirala i u izboru neobičnih aksesoara - odabrala je džepni lanac, kao i  Alain Mikli naočare i tako nagovestila buduće street style trendove koje možemo da očekujemo sledeće sezone.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala seksepilna Rosie Huntington-Whiteley:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/