Reese Witherspoon se možda ne nalazi na samom vrhu najbolje obučenih holivudskih dama, ali glumica ima izgrađen modni ukus koji najčešće čine jednostavni, damski krojevi i nežnije boje. Igra materijala i dužina joj takođe nije strana, kao i veliko korišćenje pink boje i romantičnih, girly dezena te stil simpatične plavuše većina najviše voli da opiše "ljupkim"! 

Ipak u nizu uspešnih odevnih ostvarenja, među kojima ističemo - Fantastična jednostavnost za Reese Witherspoon, glumica je početkom sedmice u Los Anđelesu prošetala veoma diskutabilno dnevno izdanje koje je naišlo mahom na kritike. 

Oskarovka je izbrala crnu rolku i čipkastu crvenu suknju, dok je ceo outfit finiširala, takođe crnim sakoom. Ne bismo da budemo prestori, ali ovaj spoj teških materijala i prozračne čipke zarad neke vrste biznis izgleda bi možda i uspeo da je glumica umela da celu kombinaciju ne upropasti pogrešnim izborom askesoara. 

Alke, srebrni lanac oko vrata koji vezujemo za geto look, kičasta torba za bizarnim privrskom u obliku jagode, kao i salonke od prevrnute kože koje su izgledale iznošeno i staro, ali i nešto što bi obukla Kate Middlton, jednostavno nisu funkcionisali. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Reese Witherspoon: 

PageBreak

Svaki odevni komad i detalj bismo rado posedovali, ali zajedno, jednostavno NE. 

Stekli smo utisak da je Reese rešila da se "okiti" i pokaže sve šta ima ali bez odevnog jedinstva koji joj je do sada bio poznat, te upala u zamku osrednjosti i modnog mediokriteta. 

Ipak, sigurni smo da će glumica jako brzo ispraviti greške i ponovo briljirati kako ona samo zna.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/