Iako strani online mediji uveliko kritikuju njeno odevanje, navodeći da se opredeljuje za konzervativnu i dosadnu garderobu, sinoćnim pojavljivanjem u Kraljevskoj palati u Oslu, vojvotkinje od Kembridža je malo utišala kritike blistavim izdanjem!

Za gala priliku, brineta se opredelila za svečanu i otmenu haljinu svetloružičaste boje britanske kuće Alexander McQueen, koja u raskošnom tilu pada do poda u nekoliko slijeva i nabora. Haute couture momenti su naglašeni zanimljivim kraćim šlep ogrtačem koji je prišiven na gornji deo haljine i pada niz ramena, kao i stilizovanim cvetnim svetlucavim vezom koji je ušiven na taj šlep-ogrtač. 

Dijamantska narukvica, viseće minđuše i diskretna clutch torbica su pojačali eleganciju celokupnog izgleda, kao i niska punđica koja je ovog puta bila pravi pogodak. 

U nizu veoma diskutablnih odevnih kombinacija koje su se nizale na nordijskoj turneji, konačno možemo da vidimo jedno savršeno izdanje u izvođenju harizmatične trudnice koja je ovog puta definitivno opravdala svoj modni nadimak - Kate the Great. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/