Brazilska lepotica Isabel Goulart (33) nedavno je imala glumački debi u seriji Baywatch.

To svakako ne znači da ovu dugonogu zvezdu pisti koja je u manekenske vode zakoračila sa 14 godina, nećemo i dalje gledati na revijama VS-a i ostalih kuća, već samo da Izabel kao i većina njenih koleginica traga za nekom alternativom nakon modeling karijere.

Jednu od glavnih manekenki najekstravagantnijeg modnog showa na svetu, revije Victoria's secret videli smo sinoć u Parizu na Valentinovoj prezentaciji najnovije kolekcije visoke mode u sklopu Haute Couture Fashion Week-a koji se održava u Gradu svetlosti ( i ljubavi).

Zgodna brineta koja ubedljivo ima pored Lime i Ambrosio najfit telo na modeling sceni, na reviji luksuznog brenda se pojavila u mini beličastoj haljini zatvorenog dekoltea kog je krasila zvonasta kragna sa faltama.

Za seksepil se pored zategnutih, seksi nogu manekenke pobrinuo kroj haljine, odnosno otvorena leđa i ležerno zavezana mašna.

Vrlo šik LWD (little white dress) bila je dovoljan magnet na prezgodnoj manekenki koja ju je pametno i profi stilizovala sa metalik sandalama i metalik box clutch torbicom. Alke, visok rep i bronzan make-up ispratili su ovaj sjajan stilski momenat brazilske lepotice.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/