Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Već viđeno: Kate Middleton u cvetnoj haljini od 65 funti po treći put

Već viđeno: Kate Middleton u cvetnoj haljini od 65 funti po treći put

Foto: Profimedia

12. 01. 2018.

Vojvotkinja od Kembridža se vratila na svoje službene dužnosti na samom početku godine i to u simpatičnom izdanju koje smo već videli...

Lepa brineta posetila je Reach Academy u Londonu u cvetnoj haljini brenda Seraphine, a za koju je bilo potrebno izdvojiti samo 65 funti. Ovaka vrsta angažmana koji podrazumeva popularisanje street brendova za koje nije potrebno da se izdvoji celo bogatstvo nam se odavno dopada u stilu vojvotkinje!

Ipak, u njenom slučaju nije u pitanju novac, koliko praktičnost i nosivost same kreacije. Kate The Great, kako je popularno zovu britanski mediji oblačila je pomenutu haljinu već dvaput tokom trudnoće sa princezom Charlotte. 

Ovim primerom, članica kraljevske porodice je demonstrirala kako i street brendovi uz adekvatno kombinovanje mogu da odaju otmenu i elegantnu notu.

Uz klasičan plavi kaput sa dvorednim kopčanjem, vojvotkinja je izgledala sofisticirano, a tome su još doprineli plavi aksesaori - cipele na štiklu, pismo-tašna, kao i rukavice. 

I u beauty sferi, majka malene Charlotte i Johna igrala je na siguricu izabravši da kosu blago uvije a u sferi šminke opredeli se za umeren make-up braonkastih tonova. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE