Dok je Golden Globes bio u znaku crnih kreacija, ovogodišnji Critic's Choice Awards imao je regularan crveni tepih, prepun modela u svim mogućim bojama. Doduše, crveni tepih ovde je bio plav, a dame su najčešće birale beličaste toalete.

U sferi nagrada, sinoć je za Film godine izabrano ostvarenje The Shape of Water, čiji je režiser, Španac Guillermo del Toro nagrađen za Najboljeg režisera.

Najbolji glumac je Gary Oldman koji je posle Golden globesa za ulogu Winstona Churchilla u filmu Darkest Hour još jednom trijumfovao, što bi mogao da bude nagoveštaj da mu se smeši i Oskar. Frances McDormand je nagrađena za rolu u filmu Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Još jedno podudaranje sa Golden Globes je napravljeno u kategoriji za Najbolji strani film gde je trijumfovao nemačko-turski In the Fade, Fatiha Akina sa Diane Kruger u glavnoj ulozi. 

Ali vratimo se crvenom, odnosno plavom tepihu sada i stilu koji su nam režirale najpoznatije dame sedme umetnosti...

Dok je zvezda večeri bila Angelina Jolie koja je belom kreacijom britanske haute couture kuće Ralph & Russo dokazala da joj bela boja daleko bolje stoji od teške i nekako beživotne crne, odmah iza nje po reakcija gostiju ali i nas, našle su se ove dve dame: Diane Kruger i Kate Bosworth.  

Kate se na dodeli pojavila ruku pod ruku sa suprugom Michael Polishom, sa kojim je već pet godina u skladnom braku. Jedan od najbolje odevenih parova na planeti, izgledao je usklađeno i zaljubljeno dok je pozirao okupljenim novinarima.

Za ovaj event lepa Kate obukla je romantičnu belu haljinu iz Brock Collection sa prozirnom čipkastom teksturom, zatvorenog dekoltea i duge ravne suknje koja je u predelu struka imala nekoliko ukrasnih nabora sa blagim faltama. Njen beauty je bio besprekoran!

Zalizana punđa, sjajan izgled kože, nežna nijansa kajsije na kapcima i jak, kremast crveni ruž na usnama.

Kompletan look podigle su na otmen, elegantan nivo viseće kristalne minđuše i ogrlica oko vrata sa sitnim, nanizanim kristalima.    

I Diane (41) je na plavi tepih zakoračila sa jačom polovinom, glumcem Normanom Reedusom (49). Vidno srećna i raspoložena, nemačka glumica je uspeh njenog poslednjeg filma In the Fade koji je nagrađen za Najbolji strani film, proslavila prvim zvaničnim poljupcem sa Normanom koji nam je najviše poznat iz serije Walking Dead.

Lepa Nemica koja se sa Normanom zabavlja od početka 2017. godine na Critics' Choice Awards je došla u svedenoj beloj haljini na bretele koju potpisuje Vera Wang.

Vrlo jednostavan kroj haljine osvežen je mrežastim detaljem u predelu dekoltea, spuštenim rukavima i sitnim faltama u predelu donje suknje, od kolena. 

Njen beauty takođe je bio odrađen profi: sjajno tonirana koža, blag smokey eye i usne tek osvežene balzamom ispratile su nežnost haljine ali i prirodnu lepotu glumice koja je svoju kratku kosu stilizovala u blage, prefinjene talase. U sferi nakita, glumica se opredelila tek za nanizan red sitnih svetlucavih minđuša na levo uvo.

Detalj koji je kompletan look finiširao fenomenalno!  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/