Pre dolaska na prestižnu ceremoniju dodele nagrada u Los Anđelesu, 48-godišnja glumica je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila vest koja ju je značajno izfrustrirala. Naime, njen let za Los Anđeles bio je otkazan, te je poprilično kasnila.

No, ove njene frustracije ipak nisu bile vidljive kada se pojavila.

Glumica je zablistala u all black izdanju baš poput većine njenih koleginica, koje su se opredelile za crnu boju u znak solidarnosti sa žrtvama seksizma, kao i u znak protesta protiv rasizma. Catherine je izabrala glamuroznu haljinu maksi dužine i prilično dubokog i izazovnog dekoltea s dugim rukavima od prozirne seksi čipke.

Gornji deo ovog predivnog modela koji potpisuje poznati libanski kreator Zuhair Murad, bio je istaknut prvenstveno dubokim V izrezom, ali i vezenim cvetnim detaljima, takođe u crnoj boji. Suknja A kroja bila je potpuno transparentna, a isticala se sitnim crnim tufnicama, dok je njen gornji i donji deo bio oivičen cvetnim vezom.

Uz ovako veličanstvenu kreaciju nije naravno bilo nikakve potrebe da se naglašavaju aksesoari, te se glumica pojavila samo sa efektnim, dugim minđušama koje su išle u paru sa prstenom.

Jedina zamerka je beauty departman, a to je čudno razbarušena kosa i preterano tamna šminka.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/