Jennifer Lopez božićne praznike je provela u krugu porodice na sunčanoj Floridi, a društvo joj je pravio i njen dečko, bivši sportista Alex Rodriguez. Nakon proslave Božića, jedan od najstilizovanijih parova na svetu otputovao je u Los Angeles gde su ih radoznali paparaci uslikali kako šopinguju po luksuznim buticima. 

Na fotografijama smo primetili da Alex nije jedan od onih muškaraca koji ne vole odlazak u kupovinu, jer se dobro zabavljao isprobavajući odeću u društvu svoje slavne izbranice.

Zvezda hoitova My love don't cost a thing i On the floor je i ovog puta izgledala casual, ali fantastično!

Iscepan jeans i običnu belu majicu J.Lo je iskombinovala s dugačkim kardiganom modne kuće Gucci, dok je oversize okruglim naočarama iz modne kuće Valentino pojačala ovaj "Jenny from the block" izgled. 

Ipak u oko nam je zapala crvena torba, takođe iz ove luksuzne italijanske kuće - personalizirani model na kojem je zlatnim slovima ispisan njen nadimak J.Lo. Tu su bile i naglašene zlatne alke, kao i visoka punđica - zaštitni znak slatke brinete. 

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/