...naravno u besprekornoj kombinaciji koja je opet bila predmet pisanja stranih online medija!

Naime, Letizia je prisustvovala dodeli nagrada za najboljeg predavača u glavnom gradu Španije i tom prilikom se opredelila za klasični odevni ansambl koji potpisuje jedan od njenih miljenika, dizajner Felipe Varela. 

Zanimljiva uska bela haljina, dugih rukava, na prednjem delu je je "ukrašena" crnim cvetovima, lažnim kopčanjem i belom kragnicom.

Belo-crna igra je naglo presečena širokim pojasem, koji je istakao struk i njenu vitku figuru. 

Ovog puta, sofisticiran izgled je pojačala lakovanim salonkama, diskretnom clutch Miu Miu tašnom, kao i visećim bisernim minđušama - proverenim klasičnim aksesoarom koji uspeva u svim prilikama. 

Univerzalnost kreacije, klasičan kroj, vanvremenski model i dezen koji su uvek u trendu, učinili su da ova haljina bude omiljeni Letizijin odevni komad, pa nas ne iznenađuje što je u roku pet godina jednu te istu haljinu ponela četiri puta. 

I dodajemo, nemamo ništa protiv nošenja odevnog komada više puta u izvođenju dama od stila - uvek nas zanima kako ih kombinuju i kojim detaljima promene već viđenu garderobu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/