Sarah je poznata po simpatičnom šiku koji je postao njen zašitni znak. I ona je nalik svom čuvenom alter egu Carrie Bardshaw veliki fan tu-tu suknji, savršenih svetlucavih cipela i atraktivnih haljina. Njene kombinacije uvek su besprekorne, i nikada dosadne! Valjda zato i jeste miljenica velikog broja modnih portala koji redovno prate njene stilske bravure, bilo sa crvenog tepiha ili ulica Njujorka. 

Tako je bilo i početkom sedmice kada je Sarah Jessica Parker posetila jedan restoran u Njujorku povodom manifestacije Hearst 100 koja okuplja značajne ličnosti iz sveta medija. 

Glumica je blistala u svetlucavoj vunenoj haljini tik ispod kolena koju je obukla preko maslinasto zelene košulje, a "Bradshaw" momente smo videli u plišano ljubičastom blejzeru i ljubičasto-plavim sandalama.  

Štikle su maksimalno izdužile figuru 52-godišnje Njujorčanke, dok joj je torba koju je prabacila preko ramena dala mali, ali sasvim dovoljan šmek. 

U tretiranju kose, zvezda filmova Footloose i Hocus Pocus verna je i dalje ombre nijansi, koja je pojačana plavim pramenovima na njenoj dugoj talasastoj kosi, dok se od šminke opredelila za smokey eyes i neutralne puder tonove na obrazima i usnama. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/