Švedska glumica i zvezda filmova The Danish Girl, Ex Machina, The Light Between Oceans bila je jedna od gošći otvaranja ekskluzivnog Bulgari resorta u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

29-godišnja lepotica i supruga Michaela Fassbendera blistala je u nežno ružičastoj haljini Jonathana Simkhaia.

Savršena rupičasta kreacija damskog dekoltea sa kratkim rukavima sitnih karnera imala je po sebi rupičasto, unikatno tkanje sitnih krugova i cvetnih motiva koji su se u predelu suknje posebno istakli prorezima ispod kojih se nazirala koža.

Prelep model posebno se istakao asimetričnim krajem koji je u prednjem delu išao ovalno od kolena otkrivši glumičine noge. Mislimo da lepšu haljinu u ovoj boji nismo videli. Svedena, ženstvena, otmena i kao skrojena za ovu mladu i lepu zvezdu kojoj brak sa atraktivnim glumcem očito i te kako prija.

Romantičnu haljinu Alicia je finiširala profi sa elegantnim satenskim sandalama u istoj nude-pink nijansi, dok je u domenu kose i šminke ostala verna svedenom, vrlo prirodnom make-up looku opredelivši se za mrvicu bronzera na jagodicama, smeđom, po malo zlatkastom senkom i karminom u boji mesa.

Naravno, ceo look ne bi bio potpun bez upečatljive Bulgari ogrlice i minđuša.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/