Ovogodišnja dodela pozorišnih nagrada Evening Standard Theatre Awards u Londonu, okupila je niz slavnih dama koje su prodefilovale u fantastičnim kreacijama. Ipak, najveću pažnju izazvala je diva večeri, prelepa australijska glumica koja je nesvakidašnjim modnim izborom potvrdila zašto je ikona stila i miljenica Elle.rs redakcije. 

Zanosna Cate se na crvenom tepihu pojavila u kompleksnoj kreaciji koja dolazi iz britanske kuće Alexander McQueen. 

Naime, dvodelni ansambl sastojao se od kropovanog ružičastog džempera s aplikacijom cvetnih ukrasa i nabrane, maksi suknje s veličanstvenom padajućom mašnom koja se veže na kukovima. Ružičasta boja kompleta i floralni print pravo su zimsko osveženje, ali evidentno je da ovaj look retko ko može da izense. Veličastvena lepota australijske zvezde doprinela je da McQueen model izgleda još lepše, dok je nežna nijansa ružičaste savršeno pristajala njenom porcelanskom tenu i platinastoj kosi. Cate je ujedno dokazala koliko dobro nijanse svetloružičaste boje pristaju plavušama. 

Talasast messy bob i šminka u boji breskve učinile su da zvezda filmova Blue Jasmine i Missing izgleda veoma sveže, a pravi izbor kako garderobe, tako i beauty intervencija dozvolili su nam da kažemo da prelepa plavuša na pravi način prkosi starenju i godinama.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/