U ponedeljak uveče u Njujorku su dodeljene filmske nagarde Gotham Independent Awards za najbolja nezavisna ostvarenju u filmskoj umetnosti. Za Najbolji film proglašen je Call Me by Your Name, dok su glumac James Franco i njegova koleginica Saoirse Ronan, trijumfovali u kategorijama za Najbolje glumce.

Filmska diva sa prilično imponzantnim stažom u sedmoj umetnosti, Nicole Kidman zajedno sa Dustinom Hoffmanom i Sofijom Coppolom dobila je počasno priznanje za doprinos filmskoj industriji. 

Nicole je i ovog puta opravdala svoju ulogu modno osvešćene osobe i fantastičnim izborom istakla sebe u prvi plan.

Naime, njenu kombinaciju činile su srebrna midi haljina naglašenog dekoltea sa šljokicama koju potisuje Altuzarra i sandale na visoku štiklu u režiji Chloe Gosselin. 

Draž haljine čini i naglašeni šlic sa leve strane, resice na rubu, kao i diskretni lančići. Mala modifikacija čarlston look-a ublažena je savršenim beauty trikovima - prelomljenom kosom, kao i neupadljivom šminkom ružičastih tonova. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/