Jučerašnja glavna vest širom planete bila je objava veridbe između princa Harrya i američke glumice Meghan Markle. Nije bilo portala, kako modnog, tako i informativnog koji se nije bavio zvaničnom objavom veridbe koja je došla iz Kensington palace.

Dok datum venčanja još uvek nije potvrđen (termin je samo proleće 2018), a mnogi se već pitaju da li će lepa crnka uspeti da zaseni Kate ili je bar na tren potisne u drugi plan, mi smo odlučili da vas uputimo malo u to ko je buduća britanska princeza.

Svesni kako će Meghan ulazi zvanično u kraljevsku porodicu koja odavno spada u one koje intrigiraju svet svojim ljubavnim pričama, aferama, dešavanjima unutar dvora, odlučili smo da vam približimo malo novu pripadnicu britanske royal familije...

Istorija veze

U oktobru prošle godine nekoliko medija je prenelo kako su princ Harry i glamurozna glumica Meghan koja je najpoznatija po ulozi Rachel Zane iz serije Suits, počeli da se zabavljaju. Tek nakon mesec dana Kensington Palace je potvrdila ove tvrdnje uz obrazloženje kako princ ne želi da Meghan bude previše u fokusu medija.

Svet je ipak čekao do februara ove godine na prve slike para. Meghan koja je od princa starija 4 godine uslikana je sa Harryjem u Londonu, prilikom odlaska na večeru. Prvo zvanično pojavljivanje u vidu njegove devojke glumica je imala u maju kada je ponosno pratila polo meč svog dragog u Berkširu.

Od tada par smo viđali često na raznim događajima, da bi u oktobru ove godine saznali da je Meghan bila na zvaničnom upoznavanju sa kraljicom, Harryjevom bakom. U međuvremenu Markle je otkrila da napušta seriju Suits što je samo dodatno pojačalo glasine da se američka glumica već preselila u Kensington Palace i počela da živi sa Harryjem.

Nakon što je princ Charles otkrio u obraćanju naciji da je njegov mlađi sin zaručen i da je venčanje planirano za proleće sledeće godine, više niko nije sumnjao u vezu. Verenički prsten dizajnirao je upravo princ Harry i to koristeći dijamant iz Bocvane i nekoliko dragulja iz kolekcije njegove majke, pokojne lady Di.

"Krili smo vezu nekih šest meseci pre nego što je ona otkrivena," otkrila je Meghan u razgovoru za Vanity Fair u septembru ove godine ne želeći ništa više da kaže sem da su zaljubljeni i da se zabavljaju.

U zajedničkom intervju koji je par shodno tradiciji dao odmah posle objava veridbe, Harry je za BBC rekao: Pre nego što sam je upoznao, nisam znao ništa o njoj. Nisam gledao nijedan njen film, niti seriju Suits u kojoj je tada igrala. Kada smo se sreli, shvatio sam da ću morati puno da se potrudim da je upoznam, što sam žarko želeo."

Da li će Meghan odmah dobiti zvanje princeze?

Meghan udajom za princa ipak neće postati princeza. Prema ekspertu za kraljevska pravila i pitanja, njena zvanična titula će biti Her Royal Highness Princess Henry of Wales, ali s obzirom da je princ William dobio nakon venčanja titulu vojvode od Kembridža, što je rezultiralo da Kate često oslovljavamo sa vojvotkinja od Kembridža, ne sumnjamo da će i Harry imati svoje nove zvanje, pa i njegova lepša polovina.

Pročitajte na sledećoj stranici kratku biografiju buduće supruge princa Harrya i sa kim je pre princa izlazila ova simpatična crnka:

PageBreak

36-godišnja glumica rođena je u Kaliforniji, ali je poslednji niz godina živela u Torontu, gde se snima serija Suits u kojoj je do nedavno igrala. 

Još kao mala Meghan kojoj je pravo ime Rachel a Meghan srednje, osetila je čari televizije, provodeći dosta vremena na setu američke serije "Married... with Children", u kojoj je njen otac Thomas W Markle bio angažovan kao direktor fotografije. Lepa crnka ipak okrivena je tek kasnije na jednom partyju kada je radila honorarno kao kaliograf.

Meghanina majka Doria Radlan, je joga instruktorka, inače Afro-amerikanka, dok joj otac ima holandsko-irske korene, što je definitivno doprinelo egzotičnom izgledu njihove ćerke koja izgleda kao moderna Pokahontas.

S kim je izlazila Meghan pre Harrya?

Pre 13 godina Meghan je počela da izlazi sa producentom Trevorom Engelsonom. Par se nakon sedam godina zabavljanja venčao 2011. godine, i to na maloj, privatnoj ceremoniji na Jamajci, da bi se već nakon dve godine braka razveo. Prijatelji para otkrili su da se par razišao nakon što je Meghan počela intezivnije da se druži sa kanadskom hokej zvezdom, Michaelom Del Zottom (26).

"Ne volim mačo tipove koji misle da je dovoljno što postoje. Volim one koji se trude, koji su romantični. One koji bi i dan danas napisali devojci ljubavno pismo, neku pesmu joj posvetili."

Njene najpoznatije uloge: na TV u seriji Suits, zatim u nekoliko epizoda CSI: Miami, kao i u filmovima Horrible Bosses, Get Him to the Greek i Remember Me.

Hobi i interesovanja: Meghan je baš poput Harrya odana volonterskom dobrotvornom radu. Ona je globalni ambasador Wolrd Vision Canada i do sada je nekoliko puta bila u Ruandi gde je promovisala organizaciju Clean Water Campaign. Posetila je i Avganistan gde je podržala američku vojsku, dok je pre tri godine učestvovala u kampanji Ujedinjenih nacija za jednakost polova.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/