Već smo navikli da deca slavnih neverovatno liče na svoje roditelje. Uzmite za primer Lily-Rose Depp, zatim Kaiu Gerber ili ćerku Catherine Zeta-Jones. Mlade naslednice redovno nas zbunjuju i podsećaju na svoje slavne majke, toliko da smo počeli da ih zovemo mini Cindy, mini Catherine. To se isto odnosi i na ćerku Ryana Phillippea i Reese Witherspoon. 

18-godišnja plavuša toliko podseća na svoje roditelje, a posebno majku da kad je vidimo u društvu zvezde serije Big Little Lies, imamo osećaj da su u pitanju sestre bliznakinje a ne majka i ćerka. Tako je bilo i za vikend, kada je starija ćerka bivšeg para debitovala na pariskom, tradicionalnom 25. po redu Bal des Debutantes.

Sada već legendarni Debitantski bal koji je lansiran 1992. godine u Parizu, s fokusom da iz godine u godinu predstavlja nove mlade dame koje "ulaze" u svet odraslih, tokom dvadesetih i tridesetih godina proškog veka bio je u neku ruku predstavljanje društvu mladih gospođica iz aristokratkih, plemićkih porodica. Danas sam događaj je više formalno održavanje tradicije a među damama koje bivaju predstavljenje su deca glumaca, advokata, poslovnih ljudi, ali i čuvenih francuskih porodica.   

Ovogodišnji bal pripao je u potpunosti mini verziji slavne glumice koja je blistala, odevena u zlatkastu haljinu s potpisom Giambattiste Vallia iz njegove proećne haute couture kolekcije. Prelepu Avu na bal je dopratio njen pratilaca, 19-godišnji Pamanabh Singh, polo igrač nacionalnog indijskog tima. 

Prekrasan par je svoj prvi ples otplesao uz pesmu iz mjuzikla La La Land, dok ih je glumica Reese zajedno sa ostalim zvanicama i roditeljima pratila pogledima sa strane.

Pored Ave koja je glamuroznu balsku haljinu finiširala tek s prirodnim make-up momentom i romantičnom puštenom kosom, blago uvijenom za puniji look, na balu smo videli i ćerku Sylvestera Stallonea, Sophiju Rose Stallone, kao i ćerke Bruce Willisa i Demi Moore, Scout i Tallulah Wukkus. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/