Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Prekršila pravila: Kraljica Letizia u ultra mini haljini ostavila sve bez teksta

Prekršila pravila: Kraljica Letizia u ultra mini haljini ostavila sve bez teksta

Foto: Profimedia

24. 11. 2017.

Ovo je prvi put da smo kraljicu videli u ultra mini haljini koja je izgledala tako chic, tako seksi i tako fenomenalno na njoj!

Španska kraljica Letizia svojim prisustvom uveličala je dodelu španske novinarske nagrade "Francisco Cerecedo". Bivša novinarka došla je da podrži svoje kolege na 34. izdanju dodele, a tom prilikom pratio ju je suprug, kralj Felipe.

Lepa kraljica oduševila je svojim neočekivanim modnim izborom.

Prethodnih godina Letizia se uglavnom na dodeli pojavljivala u strogim elegantnim kombinacijama sastavljenim od tamnih odevnih komada, a ovaj put plenila je pažnju lepršavom belom mini haljinom u čarlston stilu s resama i crnim naramenicama od pliša.

Zanosna kraljica blistala je u haljini dizajnerke Terese Helbig sa šljokicama koju je iskombinovala s crnim salonkama modne kuće Prada i torbicom dizajnera-miljenika Felipea Varele. Brineta se u službenim prilikama nikada do sada nije pojavljivala u ovako kratkoj haljini, a mnogi su prokomentarisali da bi ovakve komade trebala češće da nosi, jer joj savršeno pristaju.

I u domenu beauty sfere, Letizia je blistala - puštena kose sa blagim loknama i savršeni make.up rozikastih tonova je bio u službi isticanja njenih zelenkastih očiju. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala kraljica Letizia.

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE