"Otpušteni ste."

U najnovijem tv gostovanju kod Jamesa Cordena u njegovoj popularnoj emisiji Late Late Show, ikona mode i urednica američkog Vogue magazina osvrnula se na momenat kada je bila otpuštena sa pozicije stiliste.

Da, dobro ste pročitali. Ledena kraljica modne (medijske) industrije bila je u svojoj uspešnoj karijeri otpuštena. Jeste da je to bilo samo jedanput, ali i ona je prošla kroz taj užasan momenat kada vam poslodavac saopštava da mu više niste potrebni i da raskida ugovor sa vama.  

Samo nedelju dana pre ovog intervjua Anna je takođe bila gost kod Cordena u njegovom Spill Your Guts or Fil Your Guts showu kada je Wintour morala da pojede picu urolanu u šunku ili da rangira dizajnere: Toma Forda, Marca Jacobsa i Ralpha Laurena, od najboljeg do najgoreg.

Kada ju je Corden u najnovijem gostovanju pitao o otkazu koji je dobila Wintour je rekla: "Mislim da bi svi ljudi bar jednom u životu trebali da dobiju otkaz. Mislim da je to za njihovo dobro, bar za formiranje karaktera i otkrivanje onoga što istinski želite da radite."

A odakle je zapravo Anna bila otpuštena?

“Tada sam radila za američki Harpers... i otpustili su me. Savvetujem vam ili da date otkaz ili da ga dobijete. Sve je to proces učenja i iskustva koji će vam kasnije značiti."

Pa, u njenom slučaju pokazalo se da se na kraju sve dovede u savršen red i da se talenat i sposobnost prepoznaju. Ali to svakako ne znači da ćemo sad svi da krenemo njenim stopama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/