I u šestoj deceniji života, čuvena glumica i dalje nosi epitet jedne od najlepših žena na svetu, naravno sa velikim razlogom! Fantastična figura, uvek umerena i elegantna u modnim izborima (najčešće crnim) i prirodni make-up najviše su zaslužni za to!

Zato, kada odstupi od svojih stilskih i beauty pravila i uvede novine odmah postaje centar modne pažnje. Tako je bilo u utorak kada je pozirala fotoreporterima na crvenom tepihu povodom dodele nagrada Virna Lisi Awards u Rimu.

Momentalno nam je zapala u oko njena nova frizura - vidno skraćena kosa u paž stilu, po našem mišljenju joj fantastično stoji, a i šiške koje je stavila blago sa strane uokvirile su joj na pravi način lice. Malo tamniji braon tonovi senke na očima, rumenilo u boji breskve i svetlobraon karmin, kao i nova frizura su nova sfera lepote koju pokazuje Monica Bellucci i na pravi način demonstrira, bar u njenom slučaju, da kraća kosa bolje pristaje s godinama. 

Diva je i dalje senzacionalna, elegantna i prefinjena, ali ako je postojala mala zamerka odnosila se na njen outfit. Kroj tufnaste haljine nije istako njenu figurnu, već naprotiv - samo je učinio da izgleda konzervativno i pomalo staromodno. Tome je doprineo i crni "džemperak", kao i čizme na platformu koje su je do kraja "zatvorile". 

Međutim i ovakva modna karta je ipak povezana sa iskustvom crvenog tepiha i odnosila se ne na isticanje odela i fantastične haljine, već novine koju je uvele, a to je ovog puta bila frizura. 

Zato joj opet upućujemo jedno veliko BRAVO!  

Na sledećoj strani pogledajte kako Monica Belluci izgleda sa kraćom kosom. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/