Model koji se direktno iz osamdestih vratio među vodeće trendove jeseni, postao je neizostavan u garderoberu svake dame kojoj je stalo da ostavi modni utisak. Ustručen sako i dalje ćemo viđati u kolekcijama i street style izdanjima, ali onaj komad na kome je sav modni fokus jeste oversized izdanje blejzera i to sa duplim kopčanjem.

Melania i Blake Lively ponele su ovaj model u najpopularnijoj sivoj boji sa karo dezenom, baš kao i Jennifer, s tim što su se prve dve dame odlučile za kombinaciju u elegantnijoj varijanti.

Mlada glumica je međutim, kombinovala popularni blejzer u malo ležernijem stajlingu. Nešto širi jeans sa iscepanim detaljima u belom tonu i belu croped top majicu Jennifer je uparila sa komadima koji podižu outfit u pravcu elegantnog izgleda, a to su blejzer i visoke potpetice.

Ipak, čitav utisak je ležerniji glam, koji je glumica verujemo htela i da postigne.

Model blejzera oko koga se ''otimaju" poznate dame dolazi iz modne kuće Ralph Lauren, ali ovakav model možete naći trenutno u praktično svim kolekcijama high street brendova.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/