Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Čak i njoj ne stoje svi krojevi idealno: Melania Trump u neobičnom kaputu s potpisom Delpoza podelila modna mišljenja

Čak i njoj ne stoje svi krojevi idealno: Melania Trump u neobičnom kaputu s potpisom Delpoza podelila modna mišljenja

Foto: Profimedia

08. 11. 2017.

Mala stilska odstupanja dovela su Melaniju u rizičniju modnu zonu...

Azijska turneja je u toku, a prva dama Amerike niže jedan za drugim stilske uspeha.

Pomeranje granica u izboru odeće na najnaseljenijem kontinentu u više navrata je potvrdila, ali je i odstupila od proverene elegantne formule i izložila sebe eksperimentisanju, za koje ovog puta možda nije bilo potrebe.

Naime, Donald i Melanija Trum su u utorak doleteli u grad Osan u blizini Seula. Slovenkina kombinacija ovog puta je imala futuristički prizvuk - drugim rečima, nagli stilski zaokret koji je sve iznenadio. 

Tamnoljubičasti kaput midi dužine, prošao bi nezapaženo da nema naglašene puf rukave, koji apsolitno dominiraju komadom. Kaput se kopča rajsferšlusom napred, ali u totalu izgleda kao da joj je velik i ne laska njenoj figuri.

Ako nas pitate, ovaj kaput bi bio savršen za light modne varijate Lady Gage i ne želimo da budemo prestogi, ali Melania prosto nije izabrala kroj koji je po njenoj meri. Mali "izvlačenje" situacije su poboljšale indigo plave cipele od prevrnute kože Christiana Louboutina i četvrtaste naočare koje unele malo drame u njen look. 

Ono što je za svaku pohvalu dolazi iz beauty sfere, jer smo primetili da na zvaničnoj turneju po Aziji lepa brineta veže kosu ili u punđu ili u stilizovan rep, sa dva puštena pramena napred! Šminka ostajte neupadljiva sa puder i rozikastim nijansama... 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Melania Trump. 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE