Lepa Jennifer pravi je modni kamelon.

Vrlo često možemo da je vidimo na crvenom tepihu u glamuroznim večernjim haljinama sa Dior potpisom ili na raznim svečanim događajima i svetskim premijerama kako moćno korača u vrtoglavo visokim potpeticama i elegantnim odelima koja izgledaju kao da su krojena baš po njenoj meri.

Tu su i ona "off duty" izdanja koja revnosnim paparacima ne mogu da promaknu, jeans, dugi kardigani, patike, obavezne naočare za sunce.

Do sada nije bilo mnogo iznenađenja kada je talentovana mlada glumica u pitanju.

Klasična damska elegancija za posebne prilike i ležerna, ali ipak uvek ženstvena izdanja kada je u pitanju street style.

Međutim, pred kraj godine Jennifer je odlučila da nas iznenadi fenomenalnom nadogradnjom boho stajlinga.

Skinny jeans farmerice dubokog struka glumica je uparila sa crnim sandalama na štiklu i to su bili jedni klasični komadi outfita. Ostatak izgleda isticao se pomalo neobičnim, ali originalnim spojem komada. Plišani sako u baby roze boji uparen je sa maslinastozelenom košuljom vezanom u čvor, na kojoj se isticao dezen sa rozim detaljima, što se odlično uklopilo uz ton sa blejzerom.

Čitav stajling nadograđen je neočekivanim aksesoarom u vidu crne kožne torbe sa resama i upečatljivim širokim remenom raznobojnim prugama, te kružnim metalnim detaljima, dok je izgled zaokružen sunčanim naočarima sa okruglim staklima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/