Holivud je ovog vikenda bio u znaku Halloween žurki. I dok se većina trudila da iskarikira neke prepoznatljive tv likove ili se transformiše u creepy, strašne junakinje stripova, filmova, Amal Clooney je poželela samo da se dobro zabavi.

Uspešna advokatica bila je zvezda Casamigos Halooween žurke, koju tradicionalno priređuje njen suprug George Clooney sa Randyjem Gerberom svake godine u Los Anđelesu. 

U maniru prave disko zvezde iz sedamdesetih godina prošlog veka, prelepa Amal se opredelila za šljokičasti korset iz Halpernove kolekcije za proleće / leto 2018., koji je uparila sa širim pantalonama slične tekstilne strukture. 

Lepa advokatica za ljudska prava zamenila je svoju aktovku za pismo torbicu pink boje, klasične salonke za vrtoglave visoke platforme, a isfeniranu kosu za razbarušenu afro-frizuru u kojoj se retko ko viđa. Momenat sa frizurom učinio je da Amal podseti sve pa i nas na Dianu Ross. 

Njen look je postao još fenomenalniji kada je dodala okrugle Linda Farrow naočare. 

Jasno je da se stilizovana diva veoma zabavljala na žurci za vikend malo pre Noći veštica i spremno pozirala s prijateljicom Cindy Crawford koja je takođe bila zanimljivo odevena u crveno-ljubičastu kombinaciju sa krznom. 

Na sledećoj strani pogledajte kostim koji je nosila Amal i kako se zabavljala sa svojom prijateljicom Cindy Crawford:

PageBreak

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/