Poznata australijska glumica koja je obeležila tekuću godinu zahvaljujući sada već hit seriji "Big Little Lies" ali i novim ostvarenjem Sofije Coppole "The Beguiled", smatra se muzom većine modnih kuća koje vole da budu prvi pik slavne riđokose.

Nicole tako nema problem sa izborom garderobe, čak naprotiv ne zna koji brend bi pre da odabere. Chanel, Alexander McQueen, Valentino, Dior, Zuhair Murad, Gucci bili su u nekim trenucima izbor glumice. Međutim, ne pamtimo kada smo je videli u kreaciji Versace-a.

To se bar odavno nije desilo ako je suditi po našoj arhivi.

Naime, lepa glumica koja se na tv vratila ne samo ulogom Celeste Wright već i novom BBC 2 dramom "Top of the lake" na press susretu sa novinarima u Njujorku došla je u savršeno skrojenom odelu s potpisom italijanske kuće. Nicole je napravila mali odmor od glamuroznih haljina koje su uvek bile ili romantičan maksimalizam u vidu čipkanih kreacija ili elegantan minimalizam, svedenog kroja.

Look inače krojen po njenim merama, bazirao se na blejzeru na dvoredo kopčanje i skinny pantalonama koje su u paru sa crnim, seksi stileto salonkama još više izdužile njene duge noge.    

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/