Da je sve do kroja, dokazuje dugovečnost male crne haljine. Da, ona je mini dužine i crna, ali je isto tako bez rukava, na jedno rame, od svile, plisirana, prozirna, sa čipkom, asimetričnom suknjom, peplum detaljem, golih leđa, na tanke bretele, sa štrasom, sa opšivenim kristalima, faltama, karnerima.

Upravo zbog toga njena moć da vas transformiše u zvezdu nikada se ne dovodi u pitanje. S druge strane, ne smemo da zanemarimo činjenicu da je isto tako bitno ko nosi određen model, jer i najlepše haljine na svetu ne mogu da vam isprave držanje, skrenu pažnju sa lica i umanje umoran izgled.

Glam haljina zahteva i glam divu.

To nam je demonstrirala Lily-Rose Depp koja se na glam žurci WWD portala pojavila u savršenoj maloj crnoj haljini. Ćerka Johnnya Deppa i Vanesse Paradis privukla je veliku pažnju jednim vamp izgledom pozirajući okupljenim fotografima.

Depp se pojavila u seksi Chanel haljini mini dužine i tankih bretela, sa velikim prorezom sa strane koji je otkrio priličan deo kože mlade muze Karla Lagerfelda. Razigrani karneri koji su krasili suknju od struka bili su završeni grubo sa sitnim prišivenim kristalima koji su bez nekog posebnog reda doprineli da haljina izgleda moderno i nekako posebno.

Iako vrlo smela i odvažna kreacija je savršeno pristajala Lily-Rose koja je dokazala da su ovakvi krojevi vredni rizika. Da je nasledila mamin gen i za stil Lily je pokazala kada je celu kreaciju finiširala elegantnim sandalama sa zlatnim detaljem na štikli i zlatnim statement minđušama.

U jednom trenutku mladoj muzi Chanela pridružio se na crvenom tepihu Karl Lagerfeld koji je potom Lily-Rose ispratio na žurku.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/