Preskupi dizajnerski komadi nisu garancija besprekornog izgleda, ali igranje po starim, dobro utvrđenim modnim pravilima jeste. Prvo i možda najbitnije pravilo tiče se JEDNOSTAVNOSTI. Bez mnogo komplikacija, kako po pitanju krojeva, tako i dezena i boja. Drugo pravilo podrazumeva ulaganje u kvalitetne aksesoare, ali one koji su čista klasika: crna kožna tašna i crne kožne sandale na platformu.

Treće pravilo (svima dostupno) jeste da par odlično krojenih farmerica koje pristaju vašoj figuri u paru sa klasičnim crnim topom ne mogu da omanu.

Pomenutih pravila često se pridržava lepa kolumbijska glumica koja se oduvek vodila parolom manje je više. 

Lepa latina ovoga puta iscepani skinny jeans uparila je sa oversized bluzom blago transparentnog gornjeg dela, a čitavu kombinacuju zaokružila odgovarajućim aksesoarima od crne kože: sandalama na štiklu i tašnom, te aviatorkama kao završnim detaljem.

Jednostavnost kao vodeći element ovog izgleda zalužan je za atraktivnost ovog sjajnog stajlinga.

Ipak, moramo dodati da su zavidna linija, sveže isfenirana kosa predivnih braon tonova, te neutralni make-up i te kako doprineli da glumica zablista kao street style zvezda na ulicama  Beverli Hilsa.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/