Jennifer Lopez je prošla dug put od kada je bila Jenny from the Block i što je najvažnije tokom decenija, pokazala se kao fantastična pevačica, glumica, preduzetnica. I u modnom smislu Jennifer je sazrevala, napredovala i iznanađivala nas. Baš u stilu velikih diva!

Međutim, utisak je kao da joj povremeno nedostaje onaj period kada je mahom šetala kačkete, dukseve, trenerke. Onaj Jenny from the block.  

Naime, za običnu šetnju pevačica hita If You Had My Love odabrala je sivu trenerku sa belom štraftom po ivicama rukava i nogavica. Sportski komplet J.Lo upotpunila je sivim čizmicama na visoku i tanku štiklu, ali i čuvenom Hermès Birkin torbom. 

Ako odvojimo svaki odevni komad posebno, fantastičan je sam po sebi, ali trenerka + štikle odavno su vrlo diskutabilna kombinacija sa kojom treba biti pažljiv. 

J.Lo definitivno prati taj svoj unutrašnji vajb koji je stalno tera da spaja sportsko sa elegantnim. Taj pokušaj spajanja različitih stilova može da proizvode modnu katastrofu. Srećom Jennifer se nije opredelila za neku šljokičavu ili suviše disko trenerku, te je izborom minimalistične i relativno neutralne sive uspela da celu kombinaciju zadrži u granicama normale.

Mi moramo da napomenemo da ako je već htela da se priseti stare Jenny, onda je trebala da se opredeli ili za bele Stan Smith patike ili za "kanađanke". 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Jennifer Lopez na ulicama Njujorka: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/