Na svečanom događaju u Londonu koji je sinoć organizovala jedna od najprestižnijih francuskih kuća koje proizvode šampanjac - Veuve Clicquot pojavile su zvanice iz visokih društvenih krugova, ali i neka poznata imena iz sveta mode i šou biznisa.

Među njima, svojom pojavom posebno se istakla nekadašnja manekenka Eva Herzigova.

Lepa Čehinja pojavila se u all black izdanju, ali u nešto raskošnijoj varijanti, s obzirom da je čitav izgled diktirao transparentni materijal i to mahom bogata čipka.

Eva je usku top majicu dugih providnih rukava, te isto tako čipkanih transparentnih delova koji su isticali čitav model, uparila sa suknjom na falte.

Model suknje je možda bio još zanimljiviji od samog topa, s obzirom da je crna svilena podsuknja dopirila do polovine butina, dok je sama suknja bila providna s čipkanim porubom i dosezala tik ispod kolena.

To ipak nije bio kraj za moćan i seksi stajling koji je izabrala 44-godišnja manekenka.

Crne sandale na štiklu sa kaišićima, takođe su se isticale providnim materijalom koji je neodoljivo podsećao na mrežaste čarape sa čipkom, ali je u pitanju ipak bio interesantan model obuće.

Uz ovako upečatljiv outfit nije bilo potrebe za dodatnom nadogradnjom stajlinga, te je Eva izgled zaokružila odgovarajućim dijamantskim minđušama i kožnom tašnicom sa lancem.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/