Jedan od najlepših parova na svetu prema navodima stranih portala, venčao se prekjuče na Ibici!

Michael (40) i Alicia (29)prvi put su se sreli pre tri godina na filmskom festivalu u Torontu kada su završili spontano na plesnom podijumu, da bi se kasnije "zvanično" upoznali na probnom snimanju filma "The Light Between Oceans" u kom su glumili ljubavni par koji tajno prisvaja tuđe dete. Od tada par je nerazdvojan i vidno zaljubljen do ušiju.

"Mislio sam da sam dobar plesač ali kada sam zaigrao sa njom, imao sam osećaj da imam dve leve noge. Hemija je proradila odmah i znao sam da je Alicia žena sa kojom želim da provedim ceo svoj život", izjavio je tada Michael, možda i najbolji glumac današnjice posle Leonarda Di Caprija.    

Par je od tada vešto skrivao svoju vezu, držeći se podalje od medija. Tako su uspeli da sakriju i datum svog venčanja i održe ga u potpunoj tajnosti.

Gostima je samo javljeno da određenog datuma kupe karte za Ibicu te da će ih na ostrvu dočekati auto koji će ih odvesti na lokaciju.

Glumac koji je u otkopčanoj košulji otkrio svoj torzo te Alicia koja se pojavila u čipkastoj beloj haljini Zimmermann i sunčanim naočarama s okvirima u obliku srca, dan nakon lude žurke na privatnoj žurci viđeni su s venčanim prstenjem na rukama, a tim je fotografijama stigla konačna potvrda onoga o čemu se dugo šuškalo.

Novopečeni supružnici uživali su u društvu svojih gostiju, ali i jedno u drugom - neprestano su smejali te razmenjivali poljupce i zagrljaje.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/