Tokom promocije svog poslednjeg filmskog ostvarenja Cocaine Godmother u kome tumači ulogu čuvene Griselde Blanco, poznatije pod imenom La Madrina - narko-gazdarice koja je bila desna ruka kolumbijskog Medelin kartela u Majamiju, Catherine je na crvenom tepihu u Kanu demonstrirala kako se nosi nenametljiv holivudski glamur.

49-godišnja glumica izgledala je barem deceniju mlađe u ovom laskavom elegantnom izdanju koje je istaklo njenu zavidnu ženstvenu siluetu.

Crna haljina koja prati liniju tela dužine nekoliko santimetara ispod kolena, isticala se zanimljivim detaljem.

Karner koji prati dužinu haljine u gornjem delu bio je potpuno izvijen, te je do izražaja došla nijansa koja se nalazi na naličiju svilene tkanine - siva, zahvaljujući kojoj je ova zapravo mala crna haljina dobila nesvakidašnju nadogradnju, dok je kroj ovog detalja zaslužan za avangardan utisak.

Još jedan nezanemarljiv dodatak učino je da ovaj model haljine poznatog američkog brenda Cushnie et Ochs izgleda upečatljivo. U pitanju je tkanina u predelu vrata, koja podseća na popularne čokere.

Uz ovakvu haljinu isticanje aksesoara potpuno je nepotrebno, čega je lepa Catherine svesna, te je izdanje dopunila samo jednim detaljem, omiljenim joj karikama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/