Iako se većina svetskih medija ovih dana bavila njenim blagoslovenim stanjem nakon što je jedan nemački magazin objavio da zgodna Ana sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom čeka njihovo prvo dete, Ana je uspela bar za sada da svojim vitkim izdanjem negira te tvrdnje.

Naime, na modno-zabavnom spektaktu Intimissimi on Ice u Veroni lepa srpska teniserka se pojavila u prilino seksi izdanju koje ničim ne odaje da je u drugom stanju, ili to vešto skriva.

Na crvenom tepihu Ana je blistala u crnom izdanju od glave do pete - duži blejzer Ana je osvežila čipkastim topom koji je kombinovala s mini suknjom i crnim salonkama.



Ovako atraktivan izgled naišao je na sjajne reakcije svih Aninih fanova koji su prokomentarisali kako je lepa brineta uspela da zaseni i Irinu Shayk i Katie Holmes koje su takođe prisustvovale ovom eventu i iz prvog reda zajedno sa Anom ispratile reviju.

Dok je ruska manekenka pažnju privukla provokativnim dekolteom koji je bio u fokusu njene smaragdne maksi haljine prepune šljokica, Katie se opredelila za suptilniji seksi look izabravši da na event dođe u fantastičnim širokim, crnim pantalonama s linijom sa strane, kraćom svetloplavom teksas jaknicom i chic čipkanim topom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/