Poznata britanska glumica ove godine je sasvim zasluženo ponela epitet nove street style ikone.

Ono što Sienni pođe za rukom da upari i nonšalantno ponese, malo kome bi i palo na pamet, a tek kako bi taj outfit izgledao na nekom drugom, takođe je vrlo diskutabilno.

Zato gledamo i učimo.

Ovaj put stilska lekcija sadržala je vrlo zanačajan detalj za većinu nas kojima nije dostpuna garderoba velikih dizajnerskih imena. Sienna nas sada uči kako da ponesemo model koji je dostojan holivudske žurke, a ne košta jedno bogatstvo.

Kombinezon koji je ponela Sienna model je pariskog brenda Rouje, koji se može naći u bolje snabdevenim tržnim centrima Evrope, kao i na njihovom prodajnom sajtu, dok mu je cena nešto manja od 200 dolara.

Mnogi će reći da zbog određenih detalja model zapravo pre podseća na pidžamu, a ne na komad koji bi se mogao poneti na večernjem okupljanju ekipe iz visokog društva.

Zbog čega je izuzetno važna nadogradnja stajlinga.

Sienna je očigledno želela u prvi plan da stavi autentičan 70's vibe, ne preterujući sa aksesoarima, ali je upravo nonšalantnost outfita akcentovala sa puštenom kosom u talasima, te minimalističkim tankim narukvicama i sandalama čiji se print uklapa sa onim na kombinezonu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/