Britanska dizajnerka je još jednom iskoristila priliku da nam objasni zašto je suverena ikona stila. 

Naime, transparentnu crnu košulju, sa naglašenim džepovima na grudima je uparila zanimljivim izborom brushaltera nude boje. Na taj način izuzela je sexy notu i shodno prilici naglasila eleganciju i biznis momente izdanja. Providni deo kombinacije bivša članice grupe Space girls  uvukla je u midi lepršavu suknju sa svilenim pojasem u boji vina. Ovu burgundy boju prate i salonke na špic. 

Uz crni sako, koji bi bio naš predlog, momentalno biste bili spremni za posao! 

Zlatni sat, clutch torba sa drškom i oversize naočare kao dizajnerkin lični pečat nisu izostali i bili su minimalna, ali dovoljna intervencija po pitanju aksesoara. 

Ako postoji mala zamerka odnosi se, ne na blagu šminku u bojama kajsije, već na nonšalantno zavezanu kosu koja bi bila sigurno bolja da ju je pustila.  

Jesenji materijali, interesantna lepšavost izgleda, "spajanje" zagasitih boja, ozbiljnost i moćan izgled govore i o njenoj modnoj zrelosti i sposobnosti da se na podjednako dobar način prikaže u jeansu, ali i da blista u damskim biznis izdanjima što je ovog puta demonstrirala.

Zato je i tako sledimo i volimo. 

Na sledećoj strani pogledajte moćno izdanje  Victorie Beckham:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/