Priznajmo, Saint Laurent nije prvi luksuzni brend koji nam prolazi kroz glavu kada se zapitamo "koju skupocenu marku kraljevske porodice najviše vole."

Ipak, pripadnice plave krvi vole da prisustvuju šou koju priređuje ova francuska kuća, što se i dogodilo u utorak uveče kada su pretendetkinje na monački prestol Charlotte Casiraghi i Alexandria von Hannover u velikom stilu odgovorile modnom zadatku. 

Poznate po svojoj reputaciji "savršene u oblačenju", obe princeze su se opredelile za all black izdanja.

Mlađana Alexandria je blistala u crnoj kožnoj jakni i pantalonama, dok je suverena kraljica stila Charlotte izabrala malo provokativniju kombinaciju. 

Providu košulju ispod koje se nazire brushalter prelepa brineta je uvukla u sjajne kožne bermude. Transparenti materijal+koža daju moderan efekat koji je finiširan retro kaputem ravnog kroja. U isto vreme i sexy i classy!

Cela kombinacija bi možda prošla nezapaženo da unuka glumice Grace Kelly nije odabrala fantastične do kolena špicaste čizmice, istakla gola kolena i na jednostavan način "razbila" monohromiju crne boje. 

Brineta ovog puta je pustila kosu, i maksimalno istakla oči smoky tehnikom i naglasila usta nude karminom, koji će biti apsolutni trend ove sezone i koji zvezde obožavaju.     

Na sledećoj strani pogledajte kako su princeze izgledale: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/