Poznata nam je kao čelična lady Claire Underwood iz serije House of Cards, ali je znamo i kao bivšu ženu glumca Seana Penna. Divna Robin je takođe neko ko direktno i javno iznosi svoj stav kako su žene slabo plaćene i da honorari glavnih glumaca treba da se izjednače.

Zato i ne očekujemo ništa manje od nje - nego snažna i moćna odevna izdanja!

To nam je sinoć i priredila kada se pojavila na reviji modne kuće Saint Laurent za proleće 2018. Iako smo u prvim redovima imali prilike da vidimo i Charlotte Casiraghi i Chloe Sevigny, titula najbolje odevene zvezde prvog reda pripala je Robin.

Zvezda hit serije u kojoj briljira glumački tik pored Kevina Spaceyja je za ovu priliku izabrala malu crnu YSL haljinu na široke bretele i sako kojim je finiširala moćan komad. U minimalističkoj kombinaciji, lišenoj detalja crni materijal i svetla boja kože su jedine modne "igre" kojim se Robin poslužila. 

Lakovane salonke sa špicem obezbedile su taj ultrapopularan vajb 90-tih, te izdužile njene noge i pojačale seksi look! Savršen beauty dodatak kompletnom izdanju je bila njena polumessy kosa sa šiškama, sjajna koža i srebrnoružičast karmin na usnama.

Modni znalci bi rekli sve na svom mestu. Pa kako da ne, kada je za izgled gospođe Wright zaslužna stilistkinja Kemal Harris sa kojom glumica godinama sarađuje.  

Na sledećoj strani pogledajte fantastično izdanje glumice Robin Wright:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/