Njen istančan i prefinjen stil omogućio joj je da ima veliki broj fanova najviše zahvaljujući tome što podjednako dobro nosi high street brendove, ali i komade luksuznih kreatora. 

Kada je španski kraljevski par u ponedeljak prisustvovao inaguraciji nove Kongresne palate na Palma de Majorci, strani mediji prenose da je kralj Felipe  delovao veoma zaljubljeno, a kraljica Letizia ljupko i ženstveno. 

Za to je zaslužna kreacija Caroline Herrere, tj. zanimljiva svetloplava haljina od tila sa cvetnim motivima. 

Cvetni dezen koji je ovog puta izabrala miljenica Španije, nije slučajan jer se poklapa da aktuelnim jesenjim trendovima, a u isto vreme je ženstven, romantičan - zbog materijala i dezena i odgovara svim prilikama. 

Nastavak u lejdi maniru čine dugi providni rukavi, sečenost u struku i širenje suknje u "A" kroj. Damskoj nepogrešivosti se pridružuje jednostavna koralna clutch torba, kao i nude salonke. 

U beauty intervenciji služi se ustaljenim receptima - puštena kosa i svedena šminka braonkastih tonova, dok su viseće minđuše jedini aksesoari i govore da njen modni cilj je bio isticanje haljine u prvi plan. I u tome je brineta veoma uspela.  

Na sledećoj strani pogledajte kreaciju Caroline Herrere u izvođenju španske kraljice Letizije.

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/