Volimo kad se pojavi princeza među modnim svetom i u sred revije održi lekciju stila! To se dogodilo na Versace Spring 2018 šou kada je Charlene od Monaka zasijala na jedan skroz drugačiji način. U stilu najstilizovanijih street style zvezda ili poput neke filmske dive.

Plavokosa monačka princeza je na seksi način dala omaž velikoj italijanskoj modnoj kući odredelivši se za srebrnu usku, vrlo glamuroznu haljinu. Versace kreacija koju je ponela princeza, podeljena je u više segmenata, tako što prednja strana, po vertikali od grudi prepuna proreza gde je izložen dobar deo kože od grudi pa do stomaka.

Svetlucavi lajm materijal, male provokacije u vidu proreza i lepršave falte pri dnu suknje su već neko vreme zaštitni znak Versace brenda. 

Nadogradnja je bila takođe sjajna.

Bivša plivačica se ogrnula klasičnom kožnom jaknom i na taj način dopunila izdanje, dok su na nogama takođe zasijale srebrne, otvorene sandale. Plava kratka kosa, zavodljiv pogled koji je naglašen sivim senkama u potpunosti odgova celokupnom stajlingu. 

Njena futuristička pojava daleko je od konzervativnih modnih izgleda ostalih svetskih princeza, jer u biti princeze od Monaka stoji smelo eksperimentisanje, kršenje rojal pravila i bintovnički modni impuls koji kao rezultat u ovom slučaju je pun pogodak. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Charlene od Monaka u Versace haljini:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/