Ovih dana Njujork je ugostio nekoliko dama o kojima se uveliko priča. Prvo ga je posetila prva dama Francuske, koja je uspela možda i po prvi put da utiša najciničnije modne kritičare. Međutim, jučerašnji dan je pripao jordanskoj kraljici Raniji koja je na Atlantic Council Global Citizen Awards nagradama dodelila jednu od najbitnijih kanadskom premijeru Justinu Trudeau. 

Za ovu priliku, omiljena nam kraljevska dama (pored španske kraljice) je bila oličenje svedene, moderne elegancije koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Odevena u dugačku crnu haljinu dužine do članka, Rania je izgledala kao najotmenija kraljevska žena na svetu.

Za to je svakako bio zaslužan sjajan izbor haljine koju su krasili diskretni šlicevi na donjoj suknji, zelena, satenska traka koja po celoj vertikali se proteže i visoka kragna. Rania je još jednom dokazala da je za elegantan izgled dovoljan jedan statement model koji nije niti previše otkriven, niti provokativan. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/