Poznata pevačica u paru sa svojm jačom polovinom Alexom Rodriguezom, imala je juče u Los Anđelesu sastanak sa dizajnerom Tomom Fordom.

Pevačica je po svoj prilici doslovno shvatila zadatak, pojavila se u outfitu u kome je izgledala kao da je odmah spremna da radi u nekoj kancelariji. 

Najčešće je viđamo u kostimima namenjenim za scenu ili provokativnijim izdanjima, ali ovde ni izbliza nije bilo mesta ovakvim modelima!

Gucci košulju cvetnog dezena i 3/4 rukava uvukla je u krem suknju, koja je malo iznad kolena. Kobaltsko plave salonke, roze Gucci torba odgovaraju bojama cvetova košulje, a oversize naočare kao i alke su prepoznatljivi pečat "Jenny from the block" od koga se skoro nikada ne odvaja, pa je to bio slu;aj i ovom prilkom. 

Ova 48-godišnja lepotica zavezala je kosu, svela šminku na minimum i pokazala da je ozbiljna poslovna žena koja dobro poznaje kodekse oblačenja!

Ako postoji male zamerke odnose se na narukvicu u boji zlata koja je višak i "ubacuje" dozu bespotrebnog kiča. 

Izuzećemo ovaj detalj i budemo li išli na poslovni sastanak modna jednačina je jasna - suknja "A" kroja, košulja od svile ili muslina i salonke!

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Jennifer Lopez.

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/