Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Seksi crna haljina u izvođenju manekenke: Adriana Lima u asimetričnoj kreaciji mamila uzdahe

Seksi crna haljina u izvođenju manekenke: Adriana Lima u asimetričnoj kreaciji mamila uzdahe

Foto: Profimedia

12. 09. 2017.

Samo možemo da pretpostavilo šta se dogodilo kada se pojavila poznata lepotica...

Za večernji izlazak u Velikoj jabuci odabrala je haljinu asimetričnog kroja i kratkog poruba koja bi svakoj drugoj ženi stvarala problem pri kretanju. Ali ne i Adriani Limi.

Na promociji knjige fotografija Merta Alasa i Marcusa Piggotta u Public Hotelu u Njujorku, oči su bile uperene u brazilsku lepoticu koja je planila svojim izgledom u širokom krugu. 

Lepa Adriana je za ovu priliku izabrala mini crnu asimetričnu haljinu od pliša, koja je u potunosti istakla njenu savršenu figuru. Posebno je interesantan deo sa šljokicama od koga je sačinjen jedan rukav, koji stvara kontrast i čini model dramatičnim. 

Plavooka lepotica izgled je upotunila sa klasičnim crnim salonkama i cluch torbicom, te bez bilo kakvih problema pozirala pred brojnim fotografima.

Seksi izgledu idu u prilog crvene usne i šminka braon tonova koja je istakla prepoznatljivi izgled zavodljivih očiju čuvene lepotice.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Adriana Lima:

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE